-50% НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ АРТИКУЛИ

Връщане и замяна

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ПРОДУКТИ

МОГА ЛИ ДА ВЪРНА ЗАКУПЕНА СТОКА ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИН  „ШОШКО” И КАК СТАВА ВРЪЩАНЕТО?

Всеки клиент закупил наша стока, има право да върне продуктите в срок от 14 дни, без да упоменава причина. Връщането става, като попълните формуляра ни за връщане. Трябва да изпратите продукта, в състоянието, в което сте го получили, тоест с етикети. Продукта не трябва да е пран или обработван по какъвто и да е било начин, включително и гладен. Можете да изпратите със Спиди до офис Спиди Николай Петрини гр.Ямбол,получател Христо Илиев телефон-0895750828 С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ Щом получим продуктите, в срок от 3-5 дни ще обработим вашето връщане и ще възстановим сумата.
ВНИМАНИЕ!
Куриеските разходи по връщането на продукт са за сметка на КЛИЕНТА.

 

МОГА ЛИ ДА ЗАМЕНЯ СТОКА ЗАКУПЕНА ОТ МАГАЗИН „ШОШКО”?

Всеки един наш клиент може да замени продуктите, закупени от нас в срок от 14 дни. Продуктите трябва да бъдат във вида, в който сте ги получили (с етикет, не са прани, гладени или третирани по никакъв начин). Отново трябва да добавите към замяната и касовият бон. Продукта можете да изпратите Спиди до офис Спиди Николай Петрини гр.Ямбол,получател Христо Илиев телефон 0895750828  и да направите нова поръчка от сайта ни с желаният от Вас размер или артикул.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да впишете в поле:  „Коментари към поръчка” – че връщането е с цел „ЗАМЯНА”. След като получим артикулите и ги обработим, ще Ви изпратим новата поръчка, приспадайки сумата за върнаните артикули.
ВНИМАНИЕ!

Куриерските разходи, относно замяна на артикул са за сметка на КЛИЕНТА.
(Изпращане до онлайн магазин „ШОШКО” и получаване на новите артикули от онлайн магазин „ШОШКО”)


Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!