-50% НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ АРТИКУЛИ

Обратно към категорията

10 супер идеи за едно незабравимо лято!

 

Кой е казал, че лятото трябва да бъде дълго и скучно?
Ето списък с 10 супер идеи, които можете да опитате заедно с децата това лято. Забавлението е гарантирано!

1. Направете списък

Няма нищо по–хубаво от това да мечтаеш! Е, има разбира се. По–вълнуващо, е когато мечтите се превръщат в реалност. Пригответе малко цветна хартия и оставете вашето дете да развихри въображението си. Заедно направете план, пълен с идеи за забавни летни игри и дейности.

Списък за лятото

2. Планирайте кино вечер на открито

Подготовката за кино вечер на открито може да бъде също толкова забавна, колкото и самата идея! Не забравяйте да поканите любимите приятели. Ако се притеснявате за техниката, винаги можете да разпитате съседи или приятели, които биха могли да ударят едно рамо. Сигурни сме, че онлайн ще намерите безброй лесни и безплатни начини, за това как да прожектирате филм на открито в домашни условия!

outdoor_cinema_for_kids

3. Направете колекция от изсушени растения "Моят Хербарий"

Лятото е времето, когато листата на почти всяко дърво са видими, свежи и зелени! Не чакайте до есента, за да започнете да ги събирате! След като приключите с колекцията, сложите хербария в рамка и го окачете на стената.

Детска книга за хербарий


4. Направете палатков лагер у дома

Кое дете не обича криеница? "Постройте" заедно палатков лагер, който да служи за игри, четене или следобедна дрямка. Добавете и малко ефекти като включите цветни лампички /тези от коледната елха също вършат страхотна работа/!

Палатка за деца у дома


5. Кой каза зеле?!

Децата обичат да създават! Помогнете им като насърчите тяхното творчество, дайте им малка камера, за да документират своето лято! Конвертирайте снимките в черно и бяло и ги отпечатайте за спомен в един прекрасен албум.

Децата фотографи

6. Организирайте бисквитено парти

Поканете група приятели и организирайте парти със всякакви вкусотии! Съберете се с група ентусиазирани родители и се редувайте всеки месец. Уверете се, че сте се подготвили с леки лакомства и свежи напитки, за да са всички доволни. Най–вече децата! :) 

Чаено парти за деца

7. Засадете дърво

Това е голямо семейно събитие! Засаждането на дърво не само помага на околната среда, но и дава на детето и семейството ви жив спомен, който ще расте във времето. Ако нямате собствено място, на което да го посадите, бихте могли да зарадвате парка до вас, някоя любима градинка или гората. Свържете се с най–близката до вас община, за да проверите одобрените зони за засаждане на дървета, както и изскванията към посадъчния материал.

Засадете дърво


8. Събудете предприемаческия дух у вашето дете

Бъдете сигурни, че в някакъв момент от лятото децата ви ще поискат джобни пари. Помогнете им да научат стойността на парите от малки като им покажете как да ги изкарват сами! Не ги ограничавайте до парични възнаграждения срещу оправено легло. С онлайн платформи като Etsy, креативните деца могат да продават свои картини, рисувани тениски или други ръчни изработки с ваша помощ.

Събудете предприемача във вашето дете


9. Режисьори в действие

Късометражните филми заснети в домашни условия са страхотни! Децата могат да прекарат цяло лято с приятели, разигравайки скриптове, събирайки реквизит, снимайки и редактирайки. Един прекрасен начин, с който да се връщате назад към летните спомени!

Децата и киното


10. Организирайте шоу за таланти

Шоуто за таланти за вашето дете и неговите приятели е чудесен начин да включите в действие всички онези неща, които малчуганите са научили през лятната ваканция. Съберете квартала, вземете по 2 лв. на билет и дайте парична награда за победителя в края на шоуто!

Шоуто на талантите

Каквото и да правите това лято…забавлявайте се! Лятото е чудесен спомен за вас и вашите деца. Имате ли още идеи? Ще се радваме да ги чуем. Споделете ги с нас на имейл info@shoshko.bg

Добавено на: 26.06.2019 15:55
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!